erikoislaiturit-Kelluva-venevaja

Esimerkkitoteutuksia

Yhdistämällä toisiinsa raskasponttoneja, niistä voidaan rakentaa suuria ja korkealuokkaisia kokonaisuuksia vaativiin tarpeisiin. Erikoisratkaisun voi verhoilla joko painekyllästetyllä männyllä tai muovikomposiittilaudoituksella.

Erikoislaiturit: raskasponttoni -yhdistelmä

Pienemmistä betoniponttoneista on kätevä toteuttaa rantaan, venekantaan ja käyttötarkoitukseen tarkasti räätälöity ratkaisu. Tässä helsinkiläisen taloyhtiön laiturissa on kaikki kohdallaan. 

Erikoislaiturit: Räätälöity betoniponttoni

Tämä ylikulkusilta on toteutettu Osteriin perustuvalla betonilaiturilla. Alas asti ulottuva sivuverhous tekee kevytsillasta siistin ja paremmin ympäristöön sopivan.

Erikoislaiturit: Osterista silta

Tässä erikoisrakenteisessa Merikarhussa on erikoisvalmistettu kansi, kaarisilta, törmäyssuojat, WTS- pollarit, uimaporras ja ristikkoköysikaiteet. Matalampi kannen osa helpottaa kulkua pieniin veneisiin.

Erikoislaiturit: Merikarhu kaarisillalla ja syvennyksellä

Muovilaituri voi olla myös suurikokoinen. Tämä iso laituri on toteutettu tarkasti asiakkaan toivomusten mukaan valaistusta ja kaiteita myöten. Kellukkeina on käytetty putkiponttoneja.

Erikoislaiturit: Suuri muovilaituri putkiponttoneilla

Merikarhuun voidaan rakentaa korotettu puukansi palvelemaan paremmin laiturin käyttöä ammattiliikenteessä. Tämä liikennelaituri on varustettu metrin korkuisella kannella ja pelastusvälineillä. 

Erikoislaiturit: Merikarhu korotetulla puukannella

Laiturit-2016-kansi