NEW PORT – VENESATAMAT

New Port on Marinetekin rakentama huippulaadun ja hyvän palvelun venesatama, joka tarjoaa nykyaikaisen, turvallisen ja helppokäyttöisen venepaikan kaikenkokoisille veneille. Marinetek Marinasin omistama New Port -ketju laajenee kysynnän mukaan ja palvelee veneilijöitä peräti yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa kaudella 2014. Satamat täyttävät vaativammankin veneilijän tarpeet ja toiveet ja takaavat huolettomia veneilypäiviä. 

New Port -satamat sijaitsevat paikkakunnan parhailla ja suojaisilla paikoilla, turvallisten veneväylien varrella. Kulku satamiin ja venepaikoille on helppoa. Kaikki satamalaiturit ovat tukevia ja turvallisia sillä ne on rakennettu kestämään suurimpienkin veneiden rasitukset. New Port -satamista on mahdollista saada veneilyyn liittyviä palveluja, kuten veneiden huoltoa, korjausta, pesua ja talvisäilytystä. Venepaikat on jaettu koon mukaan kahdeksaan eri tyyppiin, joka näkyy myös eri hintoina. Venepaikoilla on sähköpiste, joka on varustettu määräysten mukaisin sulakkein ja virtasuojin. Laitureissa on myös vesipisteet ja satamat on valaistu. Lukollinen portti estää ulkopuolisten pääsyn laitureille. Lähes kaikissa satamissa on lisäksi vartiointi. Venesatamien venepaikkakoot ja-hinnat sekä palvelut vaihtelevat satamakohtaisesti. Paikkoja löytyy niin pienille soutuveneille kuin suurille jahdeillekin. Katso tarkemmat tiedot satamakohtaisilta sivuilta. 

Tarjouspyyntö tai kysely

Oletko kiinnostunut New Port venepaikasta tai osakkeesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Marinetek mukana Vene 19 Båt -messuilla

Marinetek mukana Vene 19 Båt -messuilla. Marinetekin osasto 3 M 11 sijaitsee hallissa 3. Vene-messut ovat avoinna: Pe 8.2. klo 11:00 – 19:00 La 9. – Su 10.2. klo 10:00 – 18:00 Ma 11. – Pe 15.2. klo 11:00 – 19:00 La 16. – Su 17.2. klo 10:00 – 18:00 Marinetekin kokeneet asiantuntijat tarjoavat palvelua kaikissa […]

Marinetek mukana Vene 18 Båt -messuilla

Marinetek mukana Vene 18 Båt -messuilla Marinetek on mukana Vene-messuilla inspiroivalla osastolla. Vuoden 2018 –malliston vetonaula on uusi huippusuosittu laiturimalli ”Meritaimen” uudella houkuttelevalla hinnalla. Marinetek-mallisto tuodaan nähtäväksi toteutettujen ranta-ja laituriprojektien kautta. Lisäksi suositummat mallit on koettavissa kokonaisina tuotteina. Lisäksi mukana on laaja valikoima laituritarvikkeita ja –varusteita. Marinetekin osasto 3 M 11 sijaitsee hallissa 3. Vene-messut […]

Marinetek Finland shared Byggis's post — feeling amused.
Marinetek Finland

Ja näin on saatu kesäkausi 2019 käyntiin ja vuoden ensimmäisen laituriasennus valmiiksi! 😎 Ei muuta, kun terassikalusteet esille ja grilli kuumaksi. Hienoa Byggis!!!19.12 installerades sista bryggan för år 2018 och 08.01 installerades första för år 2019.
19.12 asennettiin viimeinen laituri vuodelle 2018 ja 08.01 asennettiin ensimmäinen vuodelle 2019
... See MoreSee Less

1 viikko sitten  ·