Laiturit-venesatamat-new-port-keilalahti

New Port -konsepti

New Port -venesatama täyttää vaativammankin veneilijän tarpeet ja toiveet. Se on Marinetekin rakentama huippulaadun ja hyvän palvelun venesatama, joka tarjoaa nykyaikaisen, turvallisen ja helppokäyttöisen venepaikan kaikenkokoisille veneille. Marinetek Marinasin omistama New Port -ketju laajenee kysynnän mukana. Kaudella 2014 venesatamia oli jo yhdeksällä paikkakunnalla eri puolilla Suomea valmiina huolehtimaan veneestäsi ja takaamaan huolettomia veneilypäiviä.

Veneet kiinnitetään pääasiassa käveltäviin venepuomeihin (tyypit 2-6) ja suurimmat veneet kyljittäin runkolaitureihin. Kiinnittyminen on vaivatonta kaikissa olosuhteissa ja kulku veneisiin käy helposti ja turvallisesti. Venepaikoilla on sähköpiste (ei tyypin 1), joka on varustettu määräysten mukaisin sulakkein ja vikavirtasuojin. Laitureissa on myös vesipisteet ja satamat ovat valaistu.

Ympäristönsuojelu

New Port huolehtii ympäristön siisteydestä. Satamissa tai niiden läheisyydessä on imutyhjennysasema septitankkien tyhjennystä varten. Jätepisteet tyhjennetään riittävän usein. Jätehuoltosuunnitelma on Ympäristökeskuksen vaatimusten mukainen.

Turvallisuus

New Port on erittäin turvallinen satama. Lukollinen portti estää ulkopuolisten pääsyn laitureille. Lähes kaikissa satamissa on lisäksi vartiointi. Laitureilla on Merenkulkulaitoksen suositusten mukaiset pelastusvälinepylväät, sammutuskalusto sekä turvaportaat.

Vuokraus ja ostaminen

New Port- venesatamat ovat Marinetek -konserniin kuuluvia tytäryhtiöitä. Satamista on mahdollista vuokrata venepaikka lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Keilalahden, Jollaksen ja Ratinanrannan satamista voi myös ostaa itselleen oman venepaikkaosakkeen.

Yhteydenotto

Jaakko Heinonen

Projektipäällikkö
+358 44 583 8893
jaakko.heinonen(at)marinetek.net