Millainen laituri sopisi minulle?

Suojaisan paikan kevyt uimalaituri

Käyttö: Mökkilaiturit ovat näppäriä peruslaitureita rentoon mökkielämään, kuten uimiseen ja oleskeluun. Erinomainen ratkaisu vuosiksi eteenpäin.
Sopii rantaan: Soveltuvat suojaisiin mökkirantoihin, joissa vedenpinnan vaihtelut eivät ole suuria. Ei vaadi suurta vesisyvyyttä.
Asennus ja huolto: Turvallisia ja helppoja asentaa sekä haluttaessa nostaa ylös talveksi. Asennus voidaan tehdä itse tai ammattilaisen toimesta.
Veneen kiinnitys: Soutuveneet ja pienet moottoriveneet

Tukeva laituri uimiseen ja keskikokoisille veneille

Betonilaiturit-etusivu

Käyttö: Uimisen lisäksi nämä laiturit soveltuvat kansikorkeutensa ansiosta hieman suurempien veneiden kiinnitykseen
Sopii rantaan: Sopivat vaikeampiin rantoihin, joissa vedenpinnan vaihtelu on suurempi. Laituri sietää maltillista aallokkoa ja siksi edellyttää reilumpaa vesisyvyyttä.
Asennus ja huolto: Järeä runko kestää vuosikausia ja sallii ympärivuotisen käytön. Tukevia, turvallisia ja huoltovapaita. Asennus vaatii ammattilaisen.
Veneen kiinnitys: Keskikokoiset moottoriveneet ja purjeveneet.

Huoltovapaa raskaslaituri suuremmille jahdeille

Raskaslaiturit-etusivu

Käyttö: Raskaslaitureissa on hyödynnetty venesatamissa käytettyä ponttoniteknologiaa, joten ne sopivat suurikokoistenkin jahtien kiinnittämiseen.
Sopii rantaan: Erittäin tukevia ja kestäviä myös tuulisissa olosuhteissa. Sopii myös esim. meren rannalle.
Asennus ja huolto: Väsymätön runkobetoni on suunniteltu kestämään vuosikymmenten käytön. Erittäin tukevia, turvallisia ja huoltovapaita. Asennus vaatii ammattilaisen.
Veneen kiinnitys: Useampi vene tai jahti.

Laituri suurella pinta-alalla kesän olohuoneena

Terassilaiturit-etusivu

Käyttö: Terassilaituri toimii kesällä olohuoneena. Suuren pinta-alan vuoksi terassilaiturilla voi pitää vaikka juhannustanssit ja rapukekkerit. Marinetek-laiturin tukevuus takaa turvallisuuden.
Sopii rantaan: Tukevan rakenteensa vuoksi Terassilaituri sopii rantaan kuin rantaan.
Asennus ja huolto: Järeä runko kestää vuosikausia ja sallii ympärivuotisen käytön. Erittäin tukevia, turvallisia ja huoltovapaita. Asennus vaatii ammattilaisen.
Veneen kiinnitys: Useampi vene tai jahti.