NEW PORT – VENESATAMAT

New Port on Marinetekin rakentama huippulaadun ja hyvän palvelun venesatama, joka tarjoaa nykyaikaisen, turvallisen ja helppokäyttöisen venepaikan kaikenkokoisille veneille. Marinetek Marinasin omistama New Port -ketju laajenee kysynnän mukaan ja palvelee veneilijöitä peräti yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa kaudella 2014. Satamat täyttävät vaativammankin veneilijän tarpeet ja toiveet ja takaavat huolettomia veneilypäiviä. 

New Port -satamat sijaitsevat paikkakunnan parhailla ja suojaisilla paikoilla, turvallisten veneväylien varrella. Kulku satamiin ja venepaikoille on helppoa. Kaikki satamalaiturit ovat tukevia ja turvallisia sillä ne on rakennettu kestämään suurimpienkin veneiden rasitukset. New Port -satamista on mahdollista saada veneilyyn liittyviä palveluja, kuten veneiden huoltoa, korjausta, pesua ja talvisäilytystä. Venepaikat on jaettu koon mukaan kahdeksaan eri tyyppiin, joka näkyy myös eri hintoina. Venepaikoilla on sähköpiste, joka on varustettu määräysten mukaisin sulakkein ja virtasuojin. Laitureissa on myös vesipisteet ja satamat on valaistu. Lukollinen portti estää ulkopuolisten pääsyn laitureille. Lähes kaikissa satamissa on lisäksi vartiointi. Venesatamien venepaikkakoot ja-hinnat sekä palvelut vaihtelevat satamakohtaisesti. Paikkoja löytyy niin pienille soutuveneille kuin suurille jahdeillekin. Katso tarkemmat tiedot satamakohtaisilta sivuilta. 

Tarjouspyyntö tai kysely

Oletko kiinnostunut New Port venepaikasta tai osakkeesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.