Venepaikkavuokraus_New_Port_Jollas

New Port Jollas

Arvoisa New Port Jollaksen veneilijä,

Marinetek Marinas Oy on myynyt koko omistamansa New Port Jollas Oy:n osakekannan. Yhtiön uusi enemmistöomistaja on Lease Deal Group Oyj ja sataman uusi nimi on Jollas Port Oy.

Lisää asiasta on tiedotteessa: New Port Jollas TIEDOTE 3 21.08.2019

 

New Port Jollas (60 10,35’ P, 25 04,98’ I) sijaitsee Itä-Helsingissä merellisessä ympäristössä. Helsingin ydinkeskustasta Jollakseen matkaa on noin 10 km. Luonto on tyypillistä eteläsuomalaista saaristovyöhykettä kauneimmillaan. Satamasta on lyhyt matka eri veneilyreiteille kauniiden saaristomaisemien halki, jotka johtavat vaikka Atlantille asti. Satama on syvä ja korkeusrajoitteita ei ole joten soveltuu myös hyvin suurille purjeveneille. Laiturit ovat Marinetekin nykyaikaiset betoniponttonilaiturit. Satamassa on valmiina 93 venepaikkaa.  Hinnat sisältävät seuraavat palvelut: sähkö, vesi, WC, jätehuolto, pysäköinti ja vartiointi. Satamassa ei ole liittymismaksuja eikä muita pakollisia piilokustannuksia, kuten jäsenmaksuja ja talkoovelvoitteita. Venepaikan haltijoilla on halutetessaan myös mahdollisuus liittyä pursiseuran jäseneksi ja saada jäsenetuja.

Satama uudistuu kaudeksi 2019

Satamaan rakennetaan aallonvaimennin ja lisää venepaikkoja. Rakennamme myös mm. veneenlaskuluiskan, uuden jätekatoksen, kulkupuomin  ja teemme runsaasti muita parannustöitä mm. alueen maisemointia.

Kysy tarjousta venepaikkaosakkeesta! Lisätietoja osakkeista satamaesitteessä.

Vuokraus ja myynti:

jollasport@leasedealgroup.com

Julius Kuismin, julius.kuismin@leasedealgroup.com, 040 012 6934

Sataman käyntiosoite:

Puuskarinne 10
00850 Helsinki

Satamakartta:

Lataa satamaesite tästä.