Venepaikkavuokraus New Port Keilalahti

New Port Keilalahti

New Port Keilalahden omistaja on vaihtunut,

Marinetek Marinas Oy on myynyt koko omistamansa New Port Keilalahti Oy:n osakekannan. Yhtiön uusi enemmistöomistaja on BSF Invest Oy, yhtiön toiminimi BSF Marina Keilalahti Oy.

Marinetek Marinas ja koko New Port Keilalahti -tiimi kiittää asiakkaitaan 18 vuotta kestäneestä matkasta, jonka aikana sataman on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi ja asemoinut itsensä yhdeksi Espoon näkyvimmäksi merkkipaaluksi. Yhtiö uskoo, että uusi omistaja kehittää satamaa ja sen palveluja entisestään.

New Port Keilalahti TIEDOTE 02.10.2019

Lisätietoja antaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen 040 560 2169, tomi.varjonen at boatstore.fi

Venesatama (60 10,30’ P, 24 50,00’ I) sijaitsee Suomen arvostetuimmalla paikalla, Espoon ja Helsingin rajalla, aivan Länsiväylän kupeessa. Venesatamaa ympäröivät tunnetut teknologiayritykset Microsoftin ja Fortumin johdolla. Satama on suojainen, turvallinen ja Suomen ensimmäinen kansainväliset vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Myös sijainti on paras mahdollinen. Helsingin ydinkeskusta on vain viiden kilometrin päässä ja Espoon Tapiolaan on kävelymatka. Upeat veneilyreitit avautuvat aivan kivenheiton päästä. Voi suunnata keulan kohti itää ja Kotkaa, kohti länttä ja Saaristomerta tai sitten kohti etelää ja Tallinnaa. Venesatamaan johtaa kaksi väylää, toinen idästä ja toinen etelästä. Kulkua rajoittavat sillat, joten satama on tarkoitettu vain moottoriveneille. Satamassa on valmiina 286 venepaikkaa.  Vuokrahinnat sisältävät seuraavat palvelut: sähkö, vesi, WC, jätehuolto, imutyhjennys, pysäköinti ja vartiointi. Satamassa ei ole liittymismaksuja eikä muita pakollisia piilokustannuksia, kuten jäsenmaksuja ja talkoovelvoitteita. Venepaikan haltijoilla on halutetessaan myös mahdollisuus liittyä pursiseuran jäseneksi ja saada jäsenetuja. Mahdollista ostaa myös oma osakepaikka!

Satamassa nyt myös tapahtumapalveluita yrityksille ja ryhmille. 

SATAMAN KÄYNTIOSOITE:

Keilasatama 5
02150 ESPOO

TOIMISTON OSOITE:

VUOKRAUS JA MYYNTI:

SATAMAPÄÄLLIKKÖ:

Esa Niemi
+358 400 858 717
esaniemi@me.com

New Port Keilalahti sataman järjestyssäännöt

SATAMAKARTTA:

New Port Yacht Club Keilalahti ry

Yhteystiedot:

Lataa satamaesite tästä.