25 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 2 000 satamaa 50 maahan, aina Pohjoiselta Napapiiriltä Persianlahdelle ja Karibian Grenadaan. Olemme yksi maailman johtavista satamakehittäjistä ja kattavalla palvelutarjonnalla sekä tuotevalikoimalla olemme ansainneet lempinimen ”rantarakentamisen monitoimitalo”. Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja panostamme tekniseen kehitykseen, jotta satamat ja kelluvat ratkaisut vastaisivat alati muuttuvia tarpeita ja vaatimuksia. Kokemus satamarakentamisessa toi kansainvälistä menestystä jo alkutaipaleella ja nyt Marinetek on Euroopan suurin satamarakentaja. Marinetek-brändi edustaa parasta mahdollista laatua, niin tuotteissa kuin palveluissa. Takaamme korkean laadun toimimalla monien laatujärjestelmien alla, mm. ISO 9001 ja ISO 14001. Valitsemalla Marinetekin saat laatutuotteen lisäksi koko verkoston erikoisosaamisen, mukaanlukien tytäryhtiöt ja kumppanit.

Asiakkaidemme toiveiden täyttäminen, niin kotimaassa kuin ulkomailla, on meille aina etusijalla.

Katso lisää kuvia ja tietoa Marinetekin toteuttamista venesatamista ja kansainvälisestä toiminnasta www.marinetek.net

Suunnittelu

Satamarakentaminen-Marinetek-Suunnittelu-ja-projektinhallinta

Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluja rantarakentamiseen, vesirakentamiseen, kelluviin rakenteisiin sekä infran suunnitteluun satamaprojektien yhteydessä. Suunnitelussa Marinetek käyttää apuna 3D mallinnoksia, animaatioita sekä teknisiä piiroksia jotka takaavat tarkan ja visuaalisen suunnitelman projektista.

Perusteellisesti ja hyvin suunniteltu projekti säästää paljon aikaa ja rahaa rakennusvaiheessa sekä koko sataman eliniän. Se takaa oikeat tuotteet ja parhaan satamasuunnitelman kuhunkin kohteeseen. Kaikki satamaprojektit ovat uniikkeja ja teemme parhaamme jokaisen suunnitelman kanssa. Suunnittelu on yksi Marinetekin monista kilpailuvalteista ja pitkä kokemus ja maailman luokan referenssit ovat Marinetekin ammattilaisten taidonnäytteitä.

Lisätietoja suunnittelupalvelusta voi konsultoida asiantuntijoiltamme. Marinetekin verkosto käsittää yli 400 asiantuntijaa, joten konsulttiapua ja tieto-taitoa löytyy jokaiseen projektiin.

Tarvitessasi asiantuntija-apua, ota yhteyttä Marinetekin myyntiin.

Asennus

Satamarakentaminen Projektinhallintaa ja valvontaa Marinetek

Jotta varmistat Marinetek tuotteiden täydellisen toimivuuden ja vältät tuotteen pitkän eliniän estävät virheet, suosittelemme, että asennus tehdään aina ammattilaisten toimesta. Marinetekin koulutettu ja valtuutettu asennusverkosto palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Asennuspalvelu on osa Marinetekin Turn-key palveluntarjontaa, jolloin asiakas voi huoletta luottaa siihen, että satama on oikeaoppisesti ja huolella asennettu. Asennustiimi vastaa tarvittaessa kaikista asennukseen liittyvistä osa-alueista, kuten logistiikka, ankkurointi, laiturien asennus, yleisasennukset, sukellustarkastukset, jne.

Projektinhallinta ja -valvonta

Viimeisen yli 15 vuoden aikana Marinetek on rakentanut lukuisia satamaprojekteja ympäri maailmaa avaimet käteen -periaatteella. Perustuen pitkään kokemukseen ja globaaliin osaamiseemme, tarjoamme projektinhallintaa ympäri maailmaa. Ammattitaitoisen projektinhallinnan avulla projektin toteutus on helpompaa ja taloudellisempaa. Marinetekin projektipäällikkö hoitaa kaikki tärkeimmät projektin osa-alueet tai koko projektin avaimet käteen –periaatteella.

Oikein tehty asennustyö takaa sataman toimivuuden. Tämä voidaan varmistaa kutsumalla työmaalle Marinetekin työnvalvoja. Marinetek tarjoaa asennuksen valvonnan kaikkiin keskisuuriin ja suuriin projekteihin. On erittäin suositeltavaa käyttää Marinetekin työnvalvojaa, erityisesti jos asennustiimi on ensikertaa tekemisissä Marinetekin tuotteiden kanssa. Marinetekin valvontapalvelu varmistaa että asennusohjeita noudatetaan ja asennustyö tehdään oikealla tavalla. Kokemus osoittaa, että pätevän valvonnan alaiset asennustyöt valmistuvat aikataulussa, virheellisten asennusten määrä vähenee sekä materiaali- ja asennuskulut ovat alhaisempia. Marinetekin pätevät asiantuntijat ja maailmanlaajuinen verkosto mahdollistavat nopean ja täyden palvelun kaikkialla maailmassa.

Satamien huolto ja hallinta

Marinetek on venesatamien elinkaarikumppani. Räätälöidyt palvelut kunkin sataman tarpeeseen pitävät sisällään modernisointiin liittyen satamien suunnittelua, konseptisuunnittelua, rakentamista, projektinhallintaa jne. Kunnossapitoa tarvitseville satamille Marinetek tarjoaa erilaisia huoltopalveluita. Vuosien kokemus alalla tekee Marinetekistä luotettavan elinkaarikumppanin kaikkiin satamatarpeisiin.

Laatujärjestelmät

Marinetek takaa korkean laadun toimimalla monien laatujärjestelmien alla, mm. ISO 9001 ja ISO 14001. Valitsemalla Marinetekin asiakas saa laatutuotteen lisäksi koko verkoston erikoisosaamisen.

  • ISO 9001:2008 Laadunhallintajärjestelmät
  • ISO 14001 Ympäristöjärjestelmä

Lisää tietoa ISO-standardeista löydät Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n sivuilta tai ISO-organisaation sivuilta.

Referenssejä